Capcalera_altres1
Fira alimentària FESTAST a Tortosa
18.02.2013

Festast concentra una oferta diversa de productes i serveis del sector alimentari. S’hi poden promocionar els expositors mitjançant la degustació i la venda directa. Aquesta amplitud en l´oferta, tant des del punt de vista dels productes com del geogràfic (Terres de l´Ebre, Catalunya, altres comunitats autònomes), és per al visitant un punt de trobada amb el sector alimentari únic al sud de Catalunya.

L´Ajuntament i Fira Tortosa preparen una nova edició de la fira alimentària de les Terres de l´Ebre FESTAST, un certamen bianual que tant el sector com la ciutadania va acollir amb força èxit en les dues primeres edicions. FESTAST es farà els dies 8, 9, 10 i 11 de març al pavelló firal de Tortosa. Els tres primers dies la fira estarà oberta al públic en general, mentre que dilluns 11 de març serà la jornada dedicada als visitants professionals. L´organització manté l´objectiu de repetir superfície i expositors de la passada edició, 4.000 m2 amb 71 empreses, que van repartir més d´11.000 tasts.

Entre les novetats destaca la presència d´una delegació de Le Puy-en-Velay, ciutat de la regió francesa d´Haute-Loire agermanada amb Tortosa, per presentar la seva oferta gastronòmica.

 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept