Capcalera_altres1
Grups Leader francesos i catalans visiten els castells de la Ruta dels Castells de la Segarra
18.01.2012

El dimarts dia 17 de gener  els responsables tècnics i polítics dels grups Leader catalans i dels grups Leader de la regió francesa d’Alvèrnia, acompanyats d'Adrià Marquilles, alcalde del municipi dels Plans de Sió i president del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, han visitat els castells de Pallargues i de Concabella.

La visita s’emmarca en el programa del curs "Training English Course for cooperation projects" organitzat per l’ARCA i la xarxa Reséau rural Auvergne, i que s’ha realitzat dels dies 16 al 18 de gener a Solsona, amb l’objectiu per part dels participants de practicar l’idioma anglès vinculat a la realització de projectes de cooperació entre grups leader europeus i treballar temàtiques comunes de treball en cooperació amb la regió francesa.

En la visita tècnica s’han presentat la realitat socioeconòmica del municipi dels Plans de Sió, les estratègies de dinamització dels joves que realitza el Consell comarcal de la Segarra i les estratègies per dinamitzar el patrimoni històric del territori de la Segarra, en concret amb la visita dels castells de Pallargues i Concabella, on està ubicat el centre d’interpretació de la Ruta dels Castells de la Segarra, i que ha de ser un element important en la dinamització turística de la comarca de la Segarra.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept