Capcalera_altres1
GUSTUM col·labora en el IV Festival de Pasqua de Cervera. Música clàssica catalana
14.04.2014

Els dies 12 i 19 d’abril, en el marc del IV Festival de Pasqua de Cervera. Música clàssica catalana, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha previst dues sessions de “Trio per a piano, vins i formatges”, on es farà un tast guiat de vins i formatges de les terres de Lleida, acompanyat de música clàssica catalana. Els encarregats de conduir l'acte seran Santi Riu, al piano, i Enric Canut i Juanjo Ceresuela realitzaran els comentaris gastronòmics. Durant la primera sessió, s'han degustat els formatges de les formatgeries Tros de Sort, Serrat Gros, Valette i Camps; i vins dels Cellers Comalats, Analec, Castell del Remei i LOlivera.

Aquesta acció s’impulsa en el marc del projecte GUSTUM, per tal de fomentar el coneixement dels productes locals de les terres de Lleida en esdeveniments culturals de renom.


FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

Comments
CharlesRiz said:
wh0cd811334 <a href=http://inderal.us.com/>inderal</a>
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept