Capcalera_altres1
GUSTUM present a la Fira del Bolet i Boletaire del Solson├Ęs
17.10.2013

En el marc del projecte de cooperació catalana GUSTUM, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central  col·labora en la realització del sopar-degustació “La cuina del bolet”. Aquest sopar, que tindrà lloc el divendres 18 d’octubre, és un dels actes organitzats en motiu de la "6ª fira del bolet i boletaire del Solsonès, jornades gastronòmiques de tardor".

El sopar- degustació anirà a càrrec del xef Albert Marimon, del restaurant la Cava de Tàrrega, nomenat millor cuiner de l’any pel fòrum gastronòmic de Girona, i compta amb la col·laboració del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Gremi d’Hostaleria del Solsonès i el celler del Montsec D.O Costers del Segre.

El projecte GUSTUM desenvolupa accions per potenciar el producte local dels nostres territoris amb la finalitat d'incentivar el consum de productes de Km 0 i així afavorir la continuïtat i nova instal·lació de productors i elaboradors al territori.

La propera activitat en què participarà el projecte GUSTUM serà la "2ª fira agroalimentària de productes de qualitat Orígens d’Olot", que es celebra els dies 9 i 10 de novembre, on hi participaran 27 productors de la província de Lleida, entre ells la formatgeria Valette de Sant Llorenç de Morunys, Ambrosetti pasta fresca de la Molsosa i La planeta Comalats vins de l’Ametlla de Segarra.

Les accions que es desenvolupen en el marc dels projectes de cooperació catalana  són finançades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi natural i FEADER.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept