Capcalera_altres1
GUSTUM, productes de la terra
07.09.2017

"GUSTUM" és una iniciativa que pretén posar en valor el producte agroalimentari local més enllà de la seva qualitat organolèptica, i vincular-lo al paisatge, l’economia, la cultura i les tradicions del territori. Un projecte que vol servir per:

  • Donar a conèixer i valoritzar els productes locals dins i fora del territori,
  • Vincular el sector agroalimentari amb el turisme, la gastronomia i el petit comerç,
  • Identificar els productors, elaboradors i productes del territori,
  • Afavorir l’associacionisme en el sector, i
  • Facilitar eines als productors per promocionar i comercialitzar el seu producte.

Del projecte destaquen les accions pedagògiques per donar a conèixer el producte local i els seus beneficis entre els escolars del territori; així com les accions de promoció com la campanya “Aquí, vins catalans”, per tal d’augmentar la presència de vins catalans amb Denominació d'Origen a les cartes dels restaurants de Catalunya i, alhora, reconèixer i promocionar aquells establiments que, en les seves cartes, disposen d’un alt percentatge d'aquests vins. 

Gràcies a "GUSTUM", també s'han impulsat un seguit d'experiències al territori com la "Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida", amb l'objectiu de promocionar la cervesa artesana produïda a la província de Lleida i generar visites als obradors participants; i l'organització de la ruta enogastronòmica "TrosFood VallCorb", per difondre els productes de la Vall del Corb.

Trobaràs tota la informació del projecte a:
www.gustum.org
Fitxa resum "GUSTUM"

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept