Capcalera_altres1
Inscripcions obertes a l’"Escola d’Emprenedoria d’Estiu" de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
19.06.2018

S’obren les inscripcions a l’Escola d’Emprenedoria d’Estiu 2018 que es realitzarà als territoris de la Vall del Ges, Orís i Bisaura en motiu de les accions proposades enguany per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura dins el projecte ODISSEU, i que s’organitza conjuntament amb el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, la Universitat de Vic i la Universitat de Manresa. Aquesta edició es portarà a terme del 2 al 13 de juliol amb sessions diàries de matins (9.30 a 13.30h) al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i al Castell de Montesquiu.

L’Escola es planteja els objectius de capacitar a persones per iniciar el procés emprenedor, convidar als participants a la creació de la seva empresa, i acompanyar en les primeres fases de la creació de l’empresa. El programa s’estructurarà a partir dels ítems  lògics als que l’emprenedor s’enfronta quan inicia el procés i utilitzarà una metodologia híbrida amb classes magistrals, tallers, simulació i acompanyament i mentoring posterior. El contingut de les classes englobarà els següents temes: la Idea, el Projecte, el Procés, les Persones i Habilitats, els Recursos i Capacitats (Capital Financer, Capital Relacional, Capital Intel·lectual), la Organització, Referents, els Tràmits, l’Inici (BP i ES), i Presentació de Projectes.  Es pot consultar el calendari del curs i els ponents al següent enllaç.

Tríptic
Inscripcions

FONT: www.ripollesgesbisaura.org

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept