Capcalera_altres1
Jardineria amb valor afegit
24.01.2012

Una dotzena d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Jardineria de l’IES-SEP La Garrotxa d’Olot van assistir el passat dijous 19 de gener a la xerrada La RSE: el valor afegit de les empreses que tècnics d’ADRI-NOC van realitzar amb l’objectiu de donar-los a conèixer els avantatges que aporta la responsabilitat social a les empreses. Durant la sessió es va projectar un vídeo editat per Gestió Sostenible Rural on els alumnes van poder observar un conjunt de bones pràctiques que porten a terme tres empreses de sectors diferents (turisme rural, disseny web i producció agroalimentària). Posteriorment es van exposar els beneficis que comporta la implantació de polítiques de gestió responsable per a les empreses i els territoris on operen i es van treballar diferents exemples de bones pràctiques a nivell econòmic, ambiental i social mitjançant un cas pràctic relacionat amb l’àmbit professional de la jardineria que els estudiants van contribuir a desenvolupar. La sessió, molt participativa, va ser molt ben valorada pels alumnes i el professorat.

Aquesta activitat forma part del pla de difusió i sensibilització que ADRI-NOC desenvolupa de forma gratuïta en el marc del projecte Gestió Sostenible Rural als municipis de la Garrotxa, l’Alt Empordà i el Collsacabra. Totes aquelles empreses, entitats i centres educatius que hi estiguin interessats poden posar-se en contacte amb els tècnics d’ADRI-NOC trucant al 972271600 o enviant un correu electrònic a info@adrinoc.cat.

 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept