Capcalera_altres1
Jornada d'Economia i Empresa del Baix Ebre
12.06.2012

La Jornada d’Economia i Empresa del Baix Ebre compta amb un cartell de luxe.

Aquesta es celebrarà el proper dia 15 de juny i comptarà amb la participació de Joan Ramon Alabart, Germà Bel, Ramon Tremosa i Xavier Sala-i-Martin. El portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, serà el responsable de cloure l’acte.

Per al president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, aquesta jornada “té la finalitat d’analitzar quin ha de ser el futur estratègic del nostre territori i aportar una llum d’optimisme a l’actual conjuntura econòmica”. En aquest sentit, Soler ha destacat que “el nivell dels ponents que participaran a la jornada ha de permetre que aquesta sigui un punt de referència i, alhora, pugui generar un gran valor afegit per a l’empresari del Baix Ebre que assisteixi a l’acte”.

Per la seva banda, el vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, ha manifestat que “la jornada ha d’esdevenir una un fòrum de reflexió i debat per als empresaris ebrencs per tal que aquests puguin veure un horitzó de confiança més enllà de la informació adversa en l’àmbit econòmic que ens arriba en el dia a dia”.

La jornada, que està dirigida a empresaris i emprenedors de la comarca, es realitzarà a la Cambra d’Arrossaires del Delta, situada a la Ctra. Camarles –Deltebre i començarà a partir de les 9h del matí i s’allargarà fins les 14h de la tarda.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept