Capcalera_altres1
Jornada Odisseu a l'Institut Montsià d'Amposta
20.10.2013

El passat dijous es va du a terme a l'Institut Montsià d'Amposta, en el marc del programa ODISSEU per a la inserció i retorn dels joves al món rural, la 1ª jornada del Talent i Territori: Nosaltres ens quedem. Oportunitats laborals dels joves a les Terres de l'Ebre.

Toni Reig, Director General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, va fer el parlament inaugural acompanyat de Toni Martí, Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre; Pere Vidal, Director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a les Terres de l'Ebre; Eros Esquerré, regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Amposta; i Gabriel Perles, Director de l'Institut Montsià d'Amposta.

La jornada va estar orientada a sensibilitzar als joves de la necessitat de creure en ells mateixos i en el seu territori, per oferir eines per a la recerca d'oportunitats i apropar-los al món de l'empresa i l'emprenedoria.

Els participants a la jornada van ser prop de 400 estudiants de cicles formatius superiors de la comarca del Montsià, als quals se'ls va oferir un programa intensiu de matí i tarda enfocat a la reflexió, el coneixement dels recursos socioeconòmics del territori, i el desenvolupament d'eines i metodologies d'inserció laboral. A més, els participants van tenir l'oportunitat de compartir experiències amb empresaris i institucions de les Terres de l'Ebre.

 

FONT: Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept