Capcalera_altres1
Jornada Talent Jove també, a les empreses de la Catalunya Central
05.12.2013

Dimecres dia 4 de desembre, s’ha desenvolupat la jornada-visita tècnica per part d’un grup de 10 joves a empreses de la comarca, amb la finalitat de conèixer el teixit productiu i possibles futures oportunitats laborals en aquestes o d’altres empreses de la comarca.

Amb l’acció es pretén fomentar l’establiment de joves a les zones rurals, millorant el seu coneixement sobre les oportunitats laborals i d’emprenedoria de la seva comarca d’origen. En les visites s’ha fet especial incidència en els possibles intercanvis amb joves per desenvolupar idees de projectes, pràctiques laborals, oportunitats laborals futures, i conèixer el dia a dia de les empreses, etc.
Les visites, per part del grup de joves, han estat en el sector de la informàtica i disseny a les empreses IPsic i 3Ddata de Solsona, i en el sector de l’enginyeria a Promakfil d’Olius i Solucions Sertic de Solsona.

La presentació de la jornada ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal, Joan Solà, i la responsable de l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Elisabet Brualla.

L’acció s’emmarca en el projecte ODISSEU, el qual pretén fomentar el retorn de joves a les zones rurals i la seva ocupació, impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut, amb l’organització per part del Consorci Leader i ARCA.


FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept