Capcalera_altres1
L'Associació Leader del Ripollès organitza dos tallers per promocionar el producte local a les escoles
23.10.2017

Aquesta setmana, en el marc del projecte "Territori educador. Ens mengem les valls", l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura organitza dos tallers per promocionar el producte local i de proximitat a les escoles del seu territori. Així, dimecres tindrà lloc el taller "Cuinem productes de territori amb robot de cuina", una demostració de com utilitzar aquesta eina per aprendre a elaborar receptes amb els productes del territori. I el dijous 26 d'octubre s'ha previst un "Taller de cuina i degustació de producte local per a nens i nenes de primària".

"Territori educador. Ens mengem les valls" és una iniciativa que 
pretén promoure una cultura d'alimentació sana, de qualitat i de proximitat a la població local a través de l'escola, tot comptant amb la implicació dels productors agroalimentaris locals, el professorat i els pares i mares dels alumnes.
Les actuacions del projecte consisteixen en la promoció de productes locals com la carn de xai i cabrit, els lactis i formatges, la trumfa de la Vall de Camprodon i la patata del bufet d’Orís, la carn de vedella i la de poltre, els embotits, entre d’altres. Aquesta promoció es fa a través del treball a l’aula mitjançant materials pedagògics especialment pensants per al projecte, visites a productors agroalimentaris amb els alumnes, i sessions i tallers informatius i formatius per a les famílies, centrats en el producte de proximitat, la seva expressió gastronòmica i la seva importància nutricional.

Tallers

FONT: Associació Leader Ripollès Ges Bisaura

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept