Capcalera_altres1
L’economia de l’Aldea en el marc de les Terres de l’Ebre: passat, present i futur
12.02.2013

El passat divendres dia 8 de febrer, al Saló de Plens de l’Ajuntament de l’Aldea, va tenir lloc la conferència “L’economia  de l’Aldea en el marc de les Terres de l’Ebre: passat, present i futur” a càrrec del Catedràtic d’Economia de la URV, el Sr. Juan Antonio Duro.
Davant d’una gran expectació, el Sr.Duro va fer un repàs de la situació socioeconòmica de l’Aldea, al mateix temps que va deixar unes pinzellades de la futura estratègia del municipi, que ha d’aprofitar les seves  fortaleses per encetar amb garantia el nou context de la població una vegada es posi en funcionament la variant.
 
Aquest acte va significar l’inici d’un projecte anomenat ESTRATÈGIA L’ALDEA XXI  que, amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i amb la voluntat del govern aldeà de promoure una intensiva participació ciutadana local, ha d’acabar perfilant unes línies d’actuació que marcaran els principis bàsics i els objectius a aconseguir per tal  que l’Aldea enfronti un futur immediat sense la Nacional 340,  i que aquesta llosa de perill que està dipositada damunt del poble quedi esvaïda per una expectativa de millora socioeconòmica de les condicions de tots i cadascun de les aldeanes i aldeans.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept