Capcalera_altres1
La Iniciativa Masies + Sostenibles rep un dels premis de Ciències Ambientals de Catalunya
19.10.2012

La iniciativa masies + sostenibles, impulsada en el marc del projecte Masovera, ha estat premiada en els 1rs premis de Ciències Ambientals de Catalunya en la categoria “Iniciativa empresarial”. Els premis, organitzats pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), s'han atorgat aquest dijous dia 18 en el marc de l’acte de commemoració del 20è aniversari de la llicenciatura de Ciències Ambientals a Catalunya a la UAB.

El projecte ha estat valorat dins de la categoria d’iniciativa empresarial per les accions desenvolupades en l’hàbitat dispers vers la sostenibilitat ambiental i l’aplicació de les energies renovables, apropant-les a la població i experts mitjançant publicacions i jornades tècniques.
 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept