Capcalera_altres1
La Red Rural Nacional publica un nou número de la seva revista "Desarrollo Rural y Sostenible"
05.04.2016

El Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente (MAGRAMA) ha editat el número 20 de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible", una publicació dedicada a la divulgació de les iniciatives de desenvolupament rural que s'impulsen al territori. 

En aquesta edició, la revista dedica un dels seus "Reportatges" a la nova web de la Red Rural Nacional, nascuda amb l'objectiu d'esdevenir un referent de la divulgació d'experiències, iniciatives i convocatòries del medi rural. I en l'apartat "Territorios Sostenibles", s'hi inclou un article de Jesús Nogués, director general de Desenvolupament Rural d'Aragó, on explica les línies fonamentals del Programa de Desenvolupament Rural de la seva comunitat autònoma per al període 2014-2020, fent una clara aposta per la innovació i la transferència tecnològica.

La publicació inclou també l'article "LAS MONTAÑAS, ESE PAISAJE INVISIBLE". Una reflexió de Francesc Boya, president de l'Associació Espanyola de Municipis de Muntanya, vers la singularitat d'aquests espais que, tot i ocupar el 40% del territori, tenen densitats poblacionals del 2%, més pròpies de zones desèrtiques. Per visualitzar aquesta problemàtica, l'any 2013, un grup de senadors i alcaldes van crear l'Associació Espanyola de Municipis de Muntanya, amb l'objectiu de promoure millores legislatives i projectes que afavoreixin als ajuntaments situats en zones de muntanya. Des de la seva creació, l'Associació, que aglutina totes les sensibilitats polítiques més enllà de possibles interessos partidistes, ja ha presentat sis propostes concretes d'actuació. 

Revista "Desarrollo Rural y Sostenible"

FONT: RRN 

etiquetes: Ajuts LEADER MAGRAMA RRN
Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept