Capcalera_altres1
Lab d'Innovació Rural. Solucions reals per a la reactivació rural
13.06.2018

"Lab d'Innovació Rural" és una iniciativa que pretén trobar solucions reals que permetin la reactivació rural co-creades per professionals del desenvolupament rural, neorurals, empreses i persones sensibles amb la despoblació que pateix el món rural a Espanya.
Seguint les directrius de la Comissió Europeacal que el medi rural generi sinergies amb el món urbà a través de propostes innovadores que serveixin per apropar aquests dos àmbits, iniciatives que mostrin als urbanites les potencialitats i la qualitat de vida de les àrees rurals, i que els projectes de desenvolupament sostenible innovadors posats en marxa a les ciutats serveixin alhora d'inspiració per al medi rural. 

Impulsada per la Red Española de Desarrollo Rural, en el marc del programa RedPoblar, i amb la col·laboració d'AlmaNatura Impact HUB Madrid, aquesta primera trobada vol reunir a totes aquelles persones interessades en fer del món rural un espai d'oportunitats i que, de forma conjunta, cerquin solucions des d'una perspectiva d'abundància i no d'escassetat.

Els objectius que es fixa la primera trobada del "Lab d'Innovació Rural" es centren en: 

  • La revaloració de la vida rural mitjançant accions de sensibilització ciutadana.
  • El foment de les oportunitats laborals i la creació d'ocupació rural.
  • La reactivació de la vida rural mitjançant accions que ajudin a la socialització.
  • La millora de l'ocupació, l'ús de la tecnologia i l'educació d'entorns rurals.
  • La creació de mecanismes de comunicació entre neorurals i pobles.

Més informació

FONT: ReDR - AlmaNatura  - Impact HUB Madrid

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept