Capcalera_altres1
Nansaemprende: concurs d'Emprenedors
11.03.2013

NANSAEMPRENDE és una iniciativa orientada al foment i promoció de projectes empresarials a la vall del Nansa i Peñarrubia i les comarques de Saja-Nansa i Liébana. La seva finalitat és proporcionar als futurs promotors l'ajuda necessària per potenciar la creació i correcta gestió de les seves empreses. Per això s'ofereix als participants la possibilitat d'identificar el seu potencial emprenedor, formar-se en tècniques bàsiques de gestió i analitzar la viabilitat dels seus projectes empresarials, mitjançant el disseny de plans de negoci.
Els emprenedors, comptaran amb un tutor experimentat i participaran en un concurs per equips, dotat de tres premis per a la posada en marxa dels projectes.

A qui s'adreça NANSAEMPRENDE?

NANSAEMPRENDE s'adreça a promotors o empresaris, individuals o en equip, que tinguin una idea de producte o servei susceptible de ser explotat empresarialment en algun dels 6 municipis acollits al Programa i que ha de complir amb alguna de les següents premisses: ser resident de la vall del Nansa o Peñarrubia, que el domicili social de l'empresa candidata estigui en la zona d'influència o que l'objecte de la candidatura es desenvolupi en aquests municipis.
Es realitzarà una convocatòria oberta a la societat en general i específicament als col·lectius identificats com a prioritaris perquè presentin les seves propostes.

Entre els candidats es seleccionaran:
- Promotors amb projectes o idees de negoci susceptibles de transformar-se en projectes empresarials per al desenvolupament de la vall del Nansa i Peñarrubia
- Emprenedors, socis potencials per a la posada en marxa de projectes que ofereixin la seva experiència, habilitats i disponibilitat per a la posada en marxa de projectes empresarials a la zona.

Més informació

etiquetes: emprenedors
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept