Capcalera_altres1
Nova edició del cicle "Diàlegs Ambientals". Canvi climàtic: actuem ara, hi som a temps
02.11.2017

Avui ja no es qüestiona l’evidència de l’existència del canvi climàtic i els reptes que es presenten són uns de nous: adaptar-se als efectes que ja s’estan fent palès al nostre territori i al món, sensibilitzar la societat per aquesta adaptació, i actuar amb la suficient rapidesa per a què els efectes del canvi global no esdevinguin encara més devastadors.

Des del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, amb la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània (CCCB), es presenta un cicle de diàlegs per avançar en la reflexió i l’acció pràctica en diverses qüestions clau que cal abordar en aquest nou escenari. Amb un enfocament en positiu, entenent que si la nostra societat aconsegueix avançar amb valentia sí hi som a temps de mitigar i poder conviure amb les conseqüències del canvi climàtic, durant aquest mes de novembre:

  • Debatrem sobre la recentment aprovada Llei catalana de canvi climàtic a casa nostra.
  • Analitzarem l’aplicació pràctica dels compromisos internacionals i locals de reducció de les emissions de carboni en el dia a dia de la societat i del teixit empresarial.
  • Proposarem activitats transformadores a la vegada que lúdiques adreçades als més petits i les seves famílies, un públic clau en els reptes que se’ns presenten a nivell de societat.
  • Cercarem noves maneres de comunicar sobre la problemàtica global del canvi climàtic, en un context en què la ciutadania ja s’estableix com un actor més en els reptes ambientals. 

Les sessions tindran lloc els dies 2, 9, 18 i 23 de novembre a l'Ateneu Barcelonès i al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (segons jornada).

Més informació i inscripcions

FONT: COAMB

etiquetes: canvi climàtic
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept