Capcalera_altres1
Nova newsletter de la ENRD amb tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural
21.05.2015

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

En aquest número es descriuen els resultats de la primera reunió del "Sub-grup LEADER/CLLD" de l’Assemblea de Xarxes Rurals, que va tenir lloc el passat 21 d’abril a Brussel·les. El grup està format per 96 representants d’Autoritats de Gestió, Xarxes Rurals Nacionals, Grups d’Acció Local (GAL) i organitzacions europees. La primera trobada va concloure en la necessitat de millorar la capacitat d’implementació dels GAL, l’intercanvi entre iguals, la comunicació de bones pràctiques i la millora de les directrius per als actors clau Leader

El butlletí també destaca la primera edició de la nova revista de la ENRD Rural Connections, la qual estarà disponible en diferents idiomes; així com la publicació, per part de la DG Agri, d’un informe que descriu el suport i eines que ofereix la nova PAC als joves agricultors i un altre sobre el Marc de Seguiment i Avaluació de la reforma de la PAC.

Així mateix, també es recullen altres notícies com la posada en marxa de la iniciativa Ruralabs als Països Baixos, impulsada per la ENRD Contact Point, i que pretén explorar de quina manera a través del treball en xarxa es pot contribuir al desenvolupament rural a diferents països, o el nou portal Tasting Europe sobre el turisme d’alimentació i gastronomia a Europa.

Newsletter ENRD maig

etiquetes: ENRD
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept