Capcalera_altres1
Obert un concurs sobre estalvi i eficiència energèticsa vinculat al projecte Eureners3
01.02.2012

Una bicicleta elèctrica plegable Q10 City de l’empresa navarresa Quipplan-Mobility, valorada en 1.500€ es el premi del I Concurs “Y tú, ¿qué haces parar ahorrar energía?”, promogut pel projecte de cooperació Interterritorial Eureners3 – Europa y Energía -, finançat pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente. Amb una durada de 4 mesos (1 de febrer a 1 de juny), el concurs premiarà la pràctica o mesura d’estalvi energètic a la llar o a la feina més curiosa o destacable.

D’àmbit nacional, el certamen té com a objectiu fonamental sensibilitzar i fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica entre la població i, per tant, la cura del medi ambient. La participació en el mateix es farà exclusivament a través de les web www.eureners.com, on un banner destacat enllaçarà amb les bases del concurs, així com amb el formulari per a la tramesa de les propostes. Hi podran participar totes aquelles persones, sense límit d’edat, que de forma original i creativa posin en pràctica una o diverses mesures d’estalvi i eficiència energètica a la llar oa la feina.

Per a la participació, resultarà imprescindible adjuntar, si més no, proposta escrita i explicativa de la mesura (extensió màxima una cara), si bé es valorarà positivament l’enviament de fotografies i / o vídeos demostratius del funcionament de la proposta.

DISFUSIÓ EN XARXES SOCIALS

El termini establert per a la recepció de propostes abasta quatre mesos, des de l’1 de febrer fins l’1 de juny. Durant tot aquest temps, les xarxes socials adquiriran gran protagonisme ja que animaran i informaran de la participació. Un cop tancat el termini de recepció de propostes, un jurat integrat per un soci de cada grup d’acció local participant del projecte interterritorial Eureners 3 -Asociación Teder, Asociación de Desarrollo Rural Comarca Sierra de Cazorla, Asociación Tierras de Libertad, Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, Asociación Bajo Aragón-Matarraña Omezyma, Asociación Grupo de Desarrollo Rural Sierra de Aracena y Picos de Aroche y Consorcio EDER de Desarrollo Rural de la Ribera de Navarra-determinarà les 5 millors propostes, que es penjaran a la pàgina oficial del projecte a Facebook, perquè puguin rebre votacions o comentaris des del 8 fins al 15 de juny.

PREMI VALORAT EN 1.500 EUROS

La decisió es donarà a conèixer el 18 de juny, data en què es determinarà així mateix, el dia del lliurament de premis. El guanyador del concurs també es donarà a conèixer a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i rebrà com a premi una bicicleta elèctrica plegable Q10 City de la signatura navarresa Quipplan-Mobility, valorada en 1.500 euros. Les característiques tècniques d’aquesta bicicleta, així com la seva fabricació i preu la configuren com una de les bicicletes de pedaleig assistit més competitives del mercat. Per conèixer les característiques tècniques i més detalls sobre la bicicleta es pot consultar la pàgina web www.quipplan-mobility.com

 

FONT: Eureners 3

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept