Capcalera_altres1
Oberta la convocatòria del "Premi Medi Ambient 2018"
29.03.2018

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha convocat el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2018. Un guardó creat  per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques en l’àmbit de la conservació de l’entorn, i que enguany se centra en la temàtica de l’economia circular.

L’economia circular es fonamenta en el cicle dels materials i defineix un model basat en la prevenció de la generació de residus així com en reutilitzar, reparar, remanufacturar i reciclar els materials i productes existents, en lloc d’utilitzar matèries primeres verges. S’oposa al model lineal de fabricar, usar i llançar.

El Premi Medi Ambient es convoca en les tres modalitats següents:

  • Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental. En aquesta modalitat, el Premi s’atorgarà a projectes d’economia circular que estan en fase preliminar de recerca i desenvolupament i que, per tant, encara no s’han posat a l’abast de la societat ni de la comunitat científica.
  • Iniciatives de protecció i millora del medi ambient. En aquesta modalitat, el Premi s’atorgarà a projectes coherents amb els principis de l’economia circular que ja estan en funcionament i dels quals es pot demostrar el seu impacte social, ambiental, científic i econòmic.
  • Trajectòries de protecció i millora del medi ambient. En aquesta modalitat, el Premi s’atorgarà en qualsevol àmbit d’actuació que fomenti la conservació i la millora del medi ambient en general o d’alguns dels seus elements en particular.

La data límit de presentació de candidatures és el 2 de maig de 2018.
El Premi es lliurarà als guanyadors en un acte públic que es farà el proper 5 de juny en motiu de la commemoració del "Dia Mundial del Medi Ambient".  #PremiMA

Més informació "PREMI Medi Ambient 2018"

FONT: Departament de Territori i Sostenibilitat

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept