Capcalera_altres1
Oberta la convocatòria per a la cinquena edició dels Premis "Ciències Ambientals"
07.07.2016

Aquests premis són una iniciativa impulsada conjuntament pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), per tal de donar a conèixer el paper que el col·lectiu de les ciències ambientals exerceix en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI. Els premis són també un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la recerca interdisciplinària, a la iniciativa empresarial en el sector del medi ambient i al treball per comunicar els reptes de la sostenibilitat ambiental.

Els Premis "Ciències Ambientals" estableixen cinc categories:

  • Iniciativa empresarial: empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballen en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.
  • Comunicació ambiental: ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals de l’àmbit de la comunicació ambiental, que hagin dut a terme activitats orientades a la societat catalana.
  • Projecte o treball de final d’estudis: estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Ciències Ambientals que imparteixen les universitats catalanes.
  • Activitat de recerca: estudiants dels programes oficials de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d’investigació, vinculats a universitats, centres i instituts de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya.
  • Treball de recerca de Batxillerat: estudiants que hagin realitzat el Treball de Recerca a un centre d’ensenyament de Catalunya.

El termini per presentar candidatures finalitza el 21 d'octubre de 2016.

Bases de la cinquena edició dels premis "Ciències Ambientals" 

etiquetes: medi ambient premi
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept