Capcalera_altres1
Ponència al Campus de les Terres de L'Ebre de la URV
02.07.2013

El Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioecònomiques i el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, han participat al curs "Agroalimentació i desenvolupament rural: un binomi per al futur", impartit al Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.

La ponència ha anat a càrrec dels gerents dels grups GAL, els quals han exposat el Programa Leader i la seva metodologia. Així mateix, s'ha convidat a quatre promotors que han presentat els seus projectes de desenvolupament rural. D'aquests projectes, tres rebran o han sol·licitat ajuts Leader, entre els quals, un ja ha implantat un Pla de Millora de Polítiques de RSE a la seva empresa, i els altres dos han sol·licitat aplicar accions de Responsabilitat Social Empresarial per millorar la gestió econòmica, ambiental i social de la seves organitzacions. 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept