Capcalera_altres1
Ponent FEST. La Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent
24.08.2020

Enguany Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, ha reformulat la "Ponent FEST. La Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent" per adaptar-se  a la situació actual i organitza sis actes de petit format en cadascuna de les sis comarques (Urgell, Segarra, Noguera, Segrià, Garrigues i Pla d'Urgell) que conformen Ponent.

Els actes se centraran a conèixer noves entitats de l’ESS sorgides a cadascuna de les comarques i acompanyar-les amb la degustació dels productes d’entitats de l’ESS del territori.

La "Ponent FEST" és un espai de trobada per mostrar a la societat tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l'Economia Social i Solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.

Així, s’han previst els següents actes:

URGELL
3 DE SETEMBRE // 19h
CAFÈ DE ROCALLAURA

GARRIGUES
10 DE SETEMBRE // 19h
COOPERATIVA JOHN FIL

SEGARRA
17 DE SETEMBRE // 19h
CASA DALMASES

PLA D'URGELL
24 DE SETEMBRE // 19h
OBRADOR AVANTVA

SEGRIÀ
1 D'OCTUBRE // 19h
LO VILOT FARM BREWERY

NOGUERA
15 D'OCTUBRE // 19h
CUINA CENTRALITZADA QUÀLIA

Més informació i inscripcions

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept