Capcalera_altres1
Presentació de l'audiovisual en 3D de les Terres de l'Ebre
26.03.2013

L'audiovisual és una iniciativa dels Consells Comarcals de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de reforçar la imatge turística del territori ebrenc. Aquest muntatge destaca per la seva espectacularitat tècnica i audiovisual, i permetrà validar les potencialitats i els atractius turístics de la zona.

La iniciativa ha permès la creació d'un banc audiovisual d'imatges del territori i dos vídeos realitzats en tecnologia 3D. El primer vídeo és una versió curta de 4 minuts, que presenta una composició més dinàmica amb música cedida pel grup Xeic!. El segon vídeo és una versió més extensa, de 15 minuts de durada, i conté unes imatges sorprenents del paisatge de les terres de l'Ebre.

Aquest treball ha estat realitzat pel Consorci de Dinamització Turística de les Terres de l'Ebre, actualment en fase de dissolució.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept