Capcalera_altres1
Presentació de resultats del projecte NORDICAT: Estratègia per a la dinamització i la promoció conjunta de les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya
03.02.2017

   NORDICAT ha estat el projecte estratègic de l’Alt Urgell i la Cerdanya dut a terme el 2016, en el marc de l’actual Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, per a disposar d’una senyalització i comunicació comuna de les pistes d’esquí nòrdic d’ambdues comarques. Amb la finalitat de crear una identitat col·lectiva que en un futur faciliti accions conjuntes de comercialització del nòrdic a Catalunya.

   L’acte de presentació pública del projecte va tenir lloc aquest dimarts, 31 de gener, a les 11 del matí, a l’estació d’Aransa en el decurs d’un esmorzar. L’acte va volia visualitzar els resultats del projecte sobre el terreny així que tot seguit, els assistents, equipats amb esquís o raquetes de neu, van visitar els diferents suports instal·lats a l’estació.

   L’acte va comptar amb la presència del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson; la subdirectora general de Planificació Rural, Laura Dalmau;  el president del Consorci, Jesús Fierro; el vicepresident, Ramon Moliné; i el president de la Mancomunitat, Albert Batalla.

   A l’Alt Urgell i la Cerdanya es concentra la major part de les estacions d’esquí nòrdic catalanes. Es tracta de Sant Joan de l’Erm, Tuixent–La Vansa, Aransa, Lles de Cerdanya i Guils–Fontanera.

   La valoració final del projecte NORDICAT és positiva havent assolit els objectius que s’havia plantejat el CAUC i amb resultats finals molt satisfactoris que fan pensar en la continuïtat del projecte de cara a l’anualitat 2018.

 

Emissió a Telenotícies Comarques 

FONT: Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) amb la col·laboració del Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya (CAUC)

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept