Capcalera_altres1
Presentació del Passaport Gastronòmic
28.02.2013

El proper dijous dia 28 de febrer a les 18h, es presentarà el Passaport Gastronòmic a la Sala de Plens de l'Ajuntament de la Sènia.
Kevin Salvador, de Evadirte.com, i Marc Prades, de Mira que bo!, presenten la iniciativa del Passaport Gastronòmic com una eina dinamitzadora del territori des de la  vessant turística, prenent la gastronomia -restauració i productors- com a base fonamental.
El Passaport Gastronòmic proposa una oferta formada per 28 establiments de restauració i 8 productors de les comarques del Maestrat, Matarranya, Ports, la Tinença i el Montsià. En el cas de La Sénia, els restaurants que participen a la iniciativa són Casa Manolo i Vent de Dalt, i la Font de Sant Pere a la Tinença de Benifassà.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept