Capcalera_altres1
Presentació VIURE A RURAL. Una jornada que s'emmarca dins del projecte Odisseu.
08.09.2017

La plataforma virtual Viure a rural s’emmarca dins el projecte Odisseu per al retorn dels joves al món rural del qual formen part els Grups Leader de Catalunya.

Viure a rural sorgeix amb la idea de visualitzar les comarques rurals Leader catalanes com a lloc on treballar i residir més enllà d’un destí turístic. Té una vessant informativa molt pràctica que permet cercar la ubicació i dades bàsiques de contacte dels principals serveis públics en habitatge, salut, educació, treball i emprenedoria, medi ambient i mobilitat, cultura i lleure i esports. 

El pròxim dia 14 de setembre, es farà la presentació de la plataforma Viure a Rural a l’Espai Provença de FGC – Carrer Rosselló, 219 (cantonada amb Balmes), de Barcelona.
#LeaderCat2020

Programa
Invitació
Fitxa Odisseu

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept