Capcalera_altres1
Programa "ACCEDEMOS" de la Fundació MAPFRE per a la contractació de joves aturats
14.06.2013

El Programa "Accedemos" d'ajudes a l'ocupació juvenil és un projecte impulsat per FUNDACIÓN MAPFRE que busca pal·liar l'alt nivell de desocupació juvenil a Espanya. El programa dóna suport econòmic a les petites empreses per a la contractació de joves preparats en situació d'atur. L'objectiu és proporcionar una oportunitat d'ocupació professional als joves del país a través del teixit empresarial, que igualment necessita suports per afrontar la crisi.

El Programa té vocació plurianual i constitueix una iniciativa estratègica per a la FUNDACIÓ MAPFRE en la seva aposta per a la joventut com a palanca social per al canvi i busca la defensa dels valors de cooperació, confiança i compromís en els joves espanyols.

FUNDACIÓ MAPFRE atorgarà 600 ajuts directes de 3.000 durant 6 mesos als joves que es converteixin en nous empleats a través de Programa d'Ocupació Juvenil ACCEDEMOS, després de la signatura d'un contracte en pràctiques o d'un contracte de formació o aprenentatge per 6 mesos amb l'empresa que així correspongui. Després d'aquest primer període, serà possible la renovació d'aquesta ajuda pel mateix import i el mateix període sempre i quan l'empresa decideixi contractar de manera indefinida al jove.

Les ofertes de treball proposades per les empreses seleccionades seran publicades i promocionades pel mateix Programa ACCEDEMOS amb agents col·laboradors ia través d'aquesta web.

A més, es posarà a disposició dels joves un curs de formació en habilitats (socials i emocionals) com a complement a la seva activitat laboral i la seva formació. Aquest curs no substitueix, en cap moment, la formació pròpia del lloc al qual s'incorpora el jove.

El programa va dirigit a petites empreses ia joves sense necessitat d'experiència laboral prèvia. Les petites empreses, preferiblement aquelles de no més de 50 empleats, que vulguin i necessitin contractar, però no tinguin els suficients recursos per fer-ho, i no hagin acomiadat a cap treballador des l'1 d'abril de 2013, seran els qui puguin beneficiar de l'ajuda de FUNDACIÓ MAPFRE. El període d'inscripció per empreses està tancat.

Aquells joves, de 18 a 30 anys, en situació d'atur, compromesos amb la societat en què viuen, motivats i amb ganes de treballar, seran els possibles candidats a un dels llocs de treball que s'ofereixin. Llocs tan variats que seran representatius de la diversitat econòmica i sectorial que hi ha a Espanya.

Més informació per a la inscripció de joves (fins al 30 de juny).

Bases del programa

etiquetes: ocupació joves ajuts
Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept