Capcalera_altres1
Publicada la Memòria de Sostenibilitat 2011 del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central
27.10.2012

El Consorci ha publicat en la seva pàgina web la memòria de sostenibilitat de l’any 2011, amb l’aposta per part de l’entitat  de comunicar als seus grups d’interès la seva filosofia responsable i sostenible.

La intenció de la memòria  és donar una imatge completa i transparent de la gestió de l’entitat en la seva totalitat, tenint en compte els impactes econòmics, ambientals i socials que genera el Consorci.  La redacció de la memòria s’engloba en les accions d’implantació de la Responsabilitat Social Empresarial en les empreses i entitats del territori.

El Consorci, com a entitat especialitzada del territori en la implantació de la responsabilitat social, ha assessorat l’elaboració de les memòries d’altres entitats com el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, entre d’altres.

Consulta la Memòria de Sostenibilitat

 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept