Capcalera_altres1
Punt d’informació “Talent jove al món rural” a la Fira del Treball de Cerdanya
20.10.2016

Els dies 21 i 22 d’octubre tindrà lloc la "4a edició de la Fira del Treball de Cerdanya", organitzada pel Consell Comarcal de Cerdanya, al Palau d’Esports i Congressos d’Alp.

La Fira s’iniciarà amb la conferència “Xarxes socials i marca personal aplicades a la recerca de feina” a càrrec de l’empresari i formador Alfredo Vela, a les 20:15 h del divendres.

L’endemà, l’organització pretén posar en contacte les persones que busquen feina i les empreses que cerquen personal. La passada edició va comptar amb uns 200 participants i algunes d’aquestes trobades laborals van acabar amb contractes de feina temporals i també fixos. Enguany, s’espera tornar a assolir resultats positius a favor de la inserció laboral de les persones de la comarca que actualment es troben a l’atur i especialment del col·lectiu jove.

En el marc del projecte "Odisseu", dins l’acció del "cercle out" per arribar al talent jove que es troba fora del territori, el Consorci GAL Alt Urgell –Cerdanya hi participarà amb un punt informatiu per a donar a conèixer les eines del projecte per a facilitar l’ocupabilitat de joves a la comarca: l’eina Retorna i els ajuts al Pràcticum entre altres…

Dissabte, la "Fira del Treball" serà oberta de les deu del matí a les dues del migdia. A més, per primera vegada hi haurà un servei de transport gratuït des dels municipis ceretans fins a Alp.

FONT: www.odisseujove.cat

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept