Capcalera_altres1
REDR dóna suport a la 'Declaració de Tartu: Renovant LEADER / CLLD més enllà de 2020' de ELARD
22.12.2016

La Red Española de Desarrollo Rural va assistir els dies 22 i 23 de novembre a la Conferència sobre la política LEADER / Desenvolupament Local Participatiu (CLLD) a partir del 2020 organitzada per la xarxa europea de Grups d'Acció Local Elard a Tartu (Estònia).

Un dels objectius complerts en la Conferència Elard a Estònia va ser l'elaboració de la "Declaració de Tartu: Renovant LEADER / CLLD més enllà del 2020". La Declaració està basada en la proposta desenvolupada per 140 delegats de 24 països que van assistir a la Conferència, a més de l'aportació de les xarxes nacionals de grups LEADER, inclosa la Red Española de Desarrollo Rural.

La xarxa europea de Grups d'Acció Local Elard, cofundada per REDR i de la qual forma part activa, compta amb més de 2.000 socis (al voltant del 80% dels GAL europeus), de tots els països europeus, i té per objecte promoure les estratègies, metodologies i iniciatives locals i nacionals per al desenvolupament rural, promocionar i difondre les comunitats rurals davant els organismes de les institucions europees i internacionals, i afavorir el reconeixement de la societat rural. A més, Elard porta a terme una important tasca de posicionament en les polítiques rurals i interlocució davant la Unió Europea.

FONT: REDR

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept