Capcalera_altres1
S'inicia el projecte Ship2B per a l'impuls de projectes emprenedors d'innovació social
10.06.2013

Durant el passat mes de maig la futura Fundació Ship2B va començar a navegar. Aquest nou projecte, amb seu a Barcelona, té com a missió impulsar projectes empresarials d'innovació social d'alt impacte. Els emprenedors de Ship2b són la Clara, el Xavi i la Maite juntament amb molta altra gent que els està donant recolzament.

Ship2B neix amb la voluntat de dissenyar, acompanyar i incubar projectes empresarials juntament amb emprenedors socials amb talent, per tal de donar resposta als actuals reptes econòmics, socials i mediambientals.
 
Ship2B treballa, des d’una fase molt inicial, amb dos itineraris clarament diferenciats:

  • Rèplica d'iniciatives socials internacionals que tenen models de negoci robustos i d'impacte: i per les que es busquen emprenedors que ens ajudin a adaptar-les i implementar-les.
  • Emprenedors de nivell que encara no han fet aterrar les seves idees, on es co-crearà amb l'emprenedor projectes que tinguin alt impacte i siguin econòmicament autosostenibles. Durant el trajecte s'aportarà el  coneixement, experiència i contactes al projecte, complementant les capacitats i els recursos de que disposi cada emprenedor de forma molt personalitzada.  

També s'està construint una comunitat d'inversors, els "Changellors", que aportin la llavor financera necessària per posar en marxa els diferents projectes i apadrinin l'emprenedor, guiant-lo amb la seva experiència i contactes. L'objectiu final és que els emprenedors, Ship2B i els Changellors treballin junts per aixecar projectes d'innovació social d'alt impacte, que transformin realitats socials, amb models sostenibles, innovadors, escalables i replicables, i amb molta col·laboració intersectorial.
 
La iniciativa també compta amb la col·laboració d'altres organitzacions de l'ecosistema com ESADE, Creafutur, UpSocial, Generalitat, La Caixa, Tàndem Social i INLEA, entre moltes altres.

etiquetes: innovació emprenedors
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept