Capcalera_altres1
S'obren les inscripcions de "L’Ecològica", la biofira de Solsona
24.04.2019

Aquest 2019 és la tercera edició de la fira de productes ecològics de proximitat de Solsona, que  oferirà un mercat de productes ecològics i diferents activitats per conscienciar sobre hàbits i accions per millorar la nostra alimentació, la nostra salut i la del planeta. Durant la setmana del 15 al 19 de juliol hi haurà diferents activitats programades i el dissabte 20 de juliol, al nucli antic de Solsona, tindrà lloc el mercat de productes ecològics, l’espai de tast on gaudir de propostes gastronòmiques i més activitats relacionades amb l’ecologia, l’alimentació i la salut.

L’ecològica, biofira de Solsona és una iniciativa impulsada per la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Solsona, l’Agència SOLCAR i el Consell Comarcal del Solsonès on col·laboren empreses i entitats del territori. En el marc d’aquesta fira es realitzen activitats per posar en valor la producció ecològica certificada i els seus beneficis en les persones i el medi ambient. Així mateix és una fira on es dona veu als professionals del territori que treballen per millorar la salut de les persones amb teràpies complementàries. 

Inscripcions

FONT: firadesolsona.com

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept