Capcalera_altres1
Segona edició del Saló de l’Ensenyament del Ripollès
04.03.2016

El passat 1 de març va tenir lloc, al pavelló poliesportiu de Ripoll, la segona edició del Saló de l'Ensenyament del Ripollès. Una iniciativa impulsada i organitzada per l'Oficina Jove del Ripollès, que compta amb la col·laboració de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l'Ajuntament de Ripoll.

L'objectiu del Saló es va centrar en orientar els joves que acaben el batxillerat, sobre quins estudis poden cursar un cop acabada aquesta etapa, tot oferint-los un ampli ventall d'informació tant d'estudis universitaris, com també de Cicles Formatius.

Més de 400 alumnes provinents de centres de secundària de la comarca i de centres de la Cerdanya i d’Osona van visitar el Saló, on es van poder informar de tots els ensenyaments postobligatoris que es poden cursar al Ripollès, a més d'altres estudis que s’ofereixen a les comarques d'Osona i la Garrotxa. Els assistents també van poder consultar l’oferta formativa de les universitats catalanes i, com a novetat d’aquesta edició, l’alumnat va gaudir d’un servei personalitzat d’orientació formativa i d’emprenedoria.

Un cop tancada aquesta edició del Saló, tant l’alumnat com les entitats que hi van participar en van fer una valoració molt positiva.


FONT I IMATGE: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept