Capcalera_altres1
Sessió formativa en Màrqueting Sostenible al Baix Ebre i Montsià
20.10.2013

Setze empreses del Baix Ebre i Montsià, van assistir el passat 16 d'octubre a una sessió formativa en Màrqueting Sostenible organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, en el marc del projecte de cooperació Gestió Sostenible Rural, al Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

La meitat de les empreses assistents han aplicat, o estan aplicant en l'actualitat, un pla de millora de polítiques de responsabilitat social empresarial a les seves organitzacions. Durant la jornada, els ponents especialitzats en Responsabilitat Social Empresarial van fer una primera exposició teòrica de la sostenibilitat, i de com aquesta es pot aplicar al màrqueting i quins beneficis aporta a l'empresa,  al medi ambient i a la societat.  Així mateix, es va insistir en la rellevància de comunicar les pràctiques de responsabilitat social realitzades a l'organització, com a mesura de diferenciació i de camí cap a l'excel·lència empresarial, tot donant exemple a la societat i contribuint a sensibilitzar sobre la importància d'aplicar polítiques socialment responsables.

En una segona part de la sessió, es van posar exemples pràctics d'empreses que han incorporat la sostenibilitat a la política de màrqueting de les seves organitzacions.


FONT: Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept