Capcalera_altres1
START-UP RURAL A CATALUNYA, acompanyament a emprenedors/res del territori
08.09.2017

El projecte “Start-up Rural a Catalunya” treballa per  acompanyar i assessorar emprenedors/res del programa Leader per poder consolidar els projectes més enllà de la seva creació, posant al seu abast nous recursos per a la seva consolidació i guiant-los dins el món de l’emprenedoria per tal que no es perdin oportunitats. 
Una iniciativa que pretén:

  • Fomentar l’emprenedoria de qualitat de projectes que generin un alt valor afegit o que promocionin sectors estratègics i/o emergents.
  • Augmentar el nivell d’èxit de l’emprenedoria al territori.
  • Posar en valor els serveis dels GALs i de promoció econòmica, i coordinar la seva oferta de recursos per a emprenedors/res.
  • Visualitzar les oportunitats de negoci al món rural.

D'“Start-up Rural a Catalunya” destaquen accions com:

  • L'assessorament a empreses i emprenedors/res beneficiaris/àries dels ajuts Leader, entrevistant un total de 202 empreses per a detectar les seves necessitats en relació a l’acceleració, formació, etc.
  • El suport als emprenedors/res i acceleració de projectes.
  • L'organització de 6 accions formatives, 2 networkings i 1 fòrum de finançament alternatiu per a empreses i emprenedors/res, amb l’assistència de 63 participants. 
  • L'impuls d'accions de suport específiques per al sector agroalimentari com un taller d’assessorament estratègic i una jornada formativa en màrqueting digital, “Agromarketing 3.0”, dirigides a empreses del sector agroalimentari. Dues jornades que van comptar amb l’assistència de 24 participants.

Trobaràs tota la informació del projecte "Start-up Rural a Catalunya" a:
www.leaderdelcamp.cat
Fitxa resum "Start-up Rural a Catalunya"

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept