Capcalera_altres1
"Start Up Rural" publica la "Guia per a la creació d’un pla de participació digital d’empresa"
17.01.2018

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp acaba de publicar la "Guia per a la creació d’un pla de participació digital d’empresa", amb l’objectiu que sigui una eina d’ajuda i suport per als emprenedors i les emprenedores del món rural de Catalunya, on trobar respostes a dubtes i com a espai de reflexió pròpia en la seva interacció amb el món digital, tan important avui en dia per donar visibilitat i possibilitats d’èxit a molts dels projectes que el camp català allotja. Concretament, el document vol ajudar les persones emprenedores a dissenyar el seu propi pla d'estratègia digital.

La Guia és una iniciativa del projecte "Start Up Rural a Catalunya", promogut pel Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, un projecte que treballa per acompanyar i assessorar emprenedors/res del programa Leader per poder consolidar els projectes més enllà de la seva creació, posant al seu abast nous recursos per a la seva consolidació i guiant-los dins el món de l’emprenedoria per tal que no es perdin oportunitats.

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp és l'ens encarregat de la gestió dels fons europeus i catalans destinats a incentivar la diversificació del teixit productiu rural a Catalunya. 

FONT: Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept