Capcalera_altres1
Tast dels Productes de l’Associació Fet a l’Alt Camp en el marc del projecte GUSTUM
27.07.2012

El dimarts 31 de juliol, de les 19 h a les 21 h, a la Plaça de l'Oli, es podran degustar, amb comentaris dels elaboradors, una selecció de diferents productes de l'Associació Fet a l'Alt Camp, prèvia adquisició del tiquet a la mateixa Plaça de l'Oli o a les parades dels socis, per un preu de 2 euros. Hi haurà fins a 12 tastos de productes, entre ells vi, cava, pa, oli, cerveses, galetes, melmelades... que ben segur faran gaudir als assistents.

En aquest Tast es podrà constatar la qualitat dels productes que s'elaboren a la comarca de l'Alt Camp i la importància d'apostar pel consum d'aquests productes de proximitat, ja que els mateixos productors faran la presentació i tast dels productes.  A més, els assistents podran adquirir els productes del tast i altres productes del territori a les parades situades al carrer la Cort i al Pati durant tota la Firagost.

Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte Gustum, on el Consorci de Desenvolupament de l'Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia participa dins de la cooperació catalana entre grups Leader i que té per objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori i de la seva sinèrgia amb la restauració, turisme i comerç.

L'Associació FEt a l'Alt Camp, agrupa 28 socis productors i elaboradors artesanals de la comarca de l'Alt Camp.

etiquetes: gustum
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept