Capcalera_altres1
Tot a punt per a l'entrega dels "Premis ADNemprèn"
17.10.2017

Avui, a partir de les 18h, tindrà lloc l'acte de lliurament de la primera edició dels Premis ADNemprèn. Impulsats per Mas Vinyoles Venture Factory, l’Ajuntament de Torelló i la Universitat de Vic-UCC, volen reconèixer la trajectòria d’emprenedors i emprenedores sorgits a la Catalunya Central que siguin un referent per a tots aquells que aposten per l’emprenedoria.

L’exconseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, serà l'encarregat de lliurar els guardons durant l'acte que se celebrarà a Mas Vinyoles de Sant Pere de TorellóEn aquesta primera edició, més de 30 candidatures s'han presentat en les diferents categories: "Premi ADNstarter", per reconèixer  la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent; "Premi ADNtransformer" a la trajectòria d’una persona major de 48 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria; "Premi ADNsmart clean", destinat a una persona emprenedora (o un equip) que lideri un projecte empresarial tecnològic, sòlid i innovador en els camps de les anomenades cleantech o smart tech; i "Premi ADNgurú", per a guardonar a una persona amb una llarga trajectòria emprenedora, que encarni els atributs de l’ADNemprèn i pugui representar un referent per a les noves generacions d’emprenedors.

El jurat encarregat de valorar les candidatures rebudes està format per 10 persones relacionades amb el món empresarial, la formació, la promoció econòmica i/o el foment de l’emprenedoria; entre les quals trobem Albert Puigvert, gerent de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya.

FONT: adnempren.cat i ARCA

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept