Capcalera_altres1
Un obrador de pasta fresca i un restaurant vegà, dos dels projectes LEADER impulsats a la Catalunya Central
23.01.2018

A finals de 2017, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el fons europeu FEADER han fet efectiu el pagament dels ajuts LEADER a 18 projectes impulsats al territori del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

Un total de 741.365,11€ en ajuts, sobre una inversió de 2.986.530,00€, que es distribueixen entre 18 iniciatives promogudes a les comarques del Solsonès (6 projectes), la Segarra (6 projectes), l'Anoia (4 projecte) i el Bages (2 projectes). 

Pel que fa a les iniciatives subvencionades, i dins la mesura de transformació de productes agroalimentaris, destaquen la creació d’un obrador de pasta fresca, un obrador de xocolata artesana i una cerveseria artesana. Pel que fa a la millora d’activitats industrials, trobem dos projectes centrats en la millora i modernització d’una serradora i d’una indústria d’injecció de plàstic. Finalment, i en l'àmbit de les activitats turístiques, cal remarcar la creació d’un hotel-restaurant ecològic i vegà, la millora integral d’un hotel, i l'ampliació d’allotjaments en un càmping.

FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept