Capcalera_altres1
Unió de Pagesos posa en marxa un portal de compra directa d’aliments de proximitat
05.04.2020

Unió de Pagesos (UP) ha posat en marxa el projecte "Pagesia a casa", un portal de compra directa d’aliments de proximitat que permet posar en contacte productors i consumidors, en el marc de la situació de confinament creada per la crisi del coronavirus. A l’enllaç pagesiaacasa.cat, els consumidors disposen d’uns 250 productors per fer les comandes, i tenen a disposició uns 90 productes d’alimentació dividits en els apartats de fruita (mandarines, taronges, peres, pomes), verdura (albergínies, bledes, carbasses, carxofes, espinacs…), carn (conill, pollastre, porc, vedella, xai…) i altres (una última categoria que inclou productes com llet i derivats làctics, mel, ous, fruita seca, embotits, cerveses artesanes i vi, entre altres).

Segons detalla UP, a "pagesiacasa.cat" els consumidors poden contactar amb els productors seleccionant-los per comarques en l’apartat desplegable que els mostra la pantalla i, posteriorment, poden escollir el productor entre les fitxes dels inscrits en cada comarca, que quedaran visibles. La fitxa de cada productor inclou el seu nom i el de l’empresa, el municipi i els productes de què disposa per vendre, així com les possibilitats de pagament (efectiu, targeta…). Els productors subministren als consumidors cistelles o caixes a domicili amb els productes sol·licitats; d’aquesta manera, la transacció comercial es fa exclusivament entre el consumidor i el productor. Molts dels productors compten amb una llarga experiència en la venda directa a distància.

Més informació

FONT: Monrural.cat 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept