Capcalera_altres1
Visita Exploratòria al Ripollès, Vall del Ges, Orís i Bisaura
16.03.2018

L'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura, a través del projecte "ODISSEU", i en col·laboració amb altres entitats del territori, impulsa la 1a Visita Exploratòria al territori del Ripollès, Vall del Ges, Orís i Bisaura. Una trobada per facilitar la migració de joves cap a territori rural mitjançant l’experiència i contacte directe del participant amb el territori mitjançant una visita intensiva de reconeixement.
Durant dos dies es pretén donar a conèixer el territori i facilitar la creació de xarxa de contactes professionals als assistents a la visita mitjançant activitats com

  • Presentacions, xerrades i taules debat sobre les oportunitats i dificultats de construir un projecte de vida al territori.
  • Presentacions de les eines i mitjans disponibles per a l’ocupació i l’emprenedoria.
  • Jornada de ‘networking’ per facilitar el contacte directe entre joves, i empreses i/o contactes professionals.
  • Visites a empreses i a projectes d’emprenedoria.

La Visita està oberta a tot tipus de perfils professionals. En funció de la informació descrita al formulari d’inscripció l’Associació vetllarà per organitzar un programa amb activitats de línia general i, a la vegada, propiciar les necessitats específiques de cada perfil presentat. Així, es farà un treball previ de contacte amb el teixit professional que pugui interessar a l’assistent.

La Visita es realitzarà els dies 17 i 18 de maig; i cal inscriure’s prèviament a través del següent Formulari

Més informació

FONT: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept