Capcalera_altres1
“Viure a rural”, l’eina per donar un punt d’inflexió al vostre projecte de vida
03.11.2017

“Viure a rural” és una plataforma virtual amb recursos i serveis de les comarques rurals de Catalunya, adreçada a les persones i empreses que decideixen establir-se en entorns rurals. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de cooperació Leader "ODISSEU", que treballa per promoure el retorn dels joves al món rural.

Què no és “Viure a rural”
Clar i català, la plataforma no és cap portal de viatges, ni tampoc d’allotjaments turístics o de turisme rural de Catalunya.

Què és “Viure a rural”
La plataforma s’adreça especialment als joves, però també, a les famílies i noves empreses que vulguin desenvolupar el seu projecte de vida fora de l’àmbit urbà i establir-se en entorns rurals.
La plataforma permet cercar la ubicació i dades bàsiques de contacte dels principals serveis públics en habitatge, salut, educació, treball i emprenedoria, medi ambient i mobilitat, cultura i lleure i esports, de diverses comarques catalanes anomenades comarques rurals Leader.

La guia incorpora en aquests moments 1.243 recursos, informació molt útil per assessorar-vos sobre la viabilitat del vostre projecte i saber on cal adreçar-se per anar a viure o treballar en el món rural.

"Viure a rural" és una acció del projecte "ODISSEU",
 finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Plataforma "Viure a Rural"

FONT: jove.cat

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept