Capcalera_altres1
12ª Fòrum OCDE en Desenvolupament Local: Creativitat, ocupació i desenvolupament local
Inicio: 18.04.2016 09:00
Final: 19.04.2016 15:30

La 12ª edició del Fòrum en Desenvolupament Local organitzat per l'OCDE reunirà a més de 250 representants d'administracions locals, oficials del govern, serveis d'ocupació públics, agents locals, entitats de joventut, emprenedors socials, empreses i investigadors.

Aquest any el Fòrum es centrarà en la creativitat, l'ocupació i el desenvolupament local. S'exeminarà com els municipis poden donar suport a la cultura i a les indústries creatives com a font de coneixement i creació de llocs de treball, i com aquestes indústries culturals poden actuar com una potent força de dinamització d'altres àrees com el turisme, la inclusió social o la regeneració urbana. També s'explorarà la relació entre la formació i l'ocupació de qualitat, ampliant les pràctiques en empresa a nous actors i la innovació en l'educació formal, per exemple impulsant l'esperit emprenedor a les escoles i universitats. L'objectiu serà també, estudiar com fer els mercats de treball més inclusius. Aquests debats contribuiran a construir unes conclusions finals sobre com impulsar el poder transformador de la innovació social per un desenvolupament local més inclusiu.

Programa
Més informació

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar