Capcalera_altres1
Acte de lliurament de Certificats a les Empreses Socialment Responsables dels Territoris Leader del Projecte de Cooperació "Gestió Sostenible Rural"
Inicio: 07.03.2012 18:30
Final: 07.03.2012 22:00

En el marc del Programa de Desenvolupament Rural 2007-2013 Eix 4-metodologia Leader i del projecte de cooperació interregional "Gestió Sostenible Rural", finançat pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, divuit Grups d'Acció Local de Catalunya, Balears i Aragó impulsen des de l'any 2009 la implantació de polítiques de Responsabilitat Social Empresarial a les petites i mitjanes empreses que opten a un ajut Leader amb l’objectiu de garantir la seva sostenibilitat i, per extensió, la del mateix territori.

En aquest context, durant els últims exercicis 2010-2011, personal tècnic especialitzat d’aquestes entitats ha estat col·laborant activament amb prop de vuitanta empreses dels tres territoris per promoure noves fórmules de gestió econòmica en el medi rural respectuoses amb l'entorn i amb les persones. Finalitzat el procés, és un plaer per a nosaltres certificar el bon treball realitzat per totes aquestes organitzacions que, sens dubte, amb el seu esforç, contribuiran decididament al desenvolupament sostenible dels territoris rurals de Catalunya, Balears i Aragó.

Per aquest motiu, i amb l'objectiu de reconèixer públicament el treball que s’ha realitzat, el dimecres dia 7 de març se celebra l'acte de reconeixement i lliurament de diplomes a les empreses que han certificat l'ajuda Leader en base a l'aplicació de la Responsabilitat Social Empresarial en aquests últims anys.

Adjuntem el programa, la convocatòria de roda de premsa i el dossier de premsa.

Per a més informació:

Susanna Alsina Coll
Coordinadora del Projecte Gestió Sostenible Rural
salsina@garrotxalider.com

Gemma Ribalta
Tècnica de Comunicació d’ARCA
comunicacio@arca-dr.cat

Programa

Convocatòria de Premsa

Dossier de Premsa

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar