Capcalera_altres1
Agroalimentació i desenvolupament rural: un binomi per al futur
Inicio: 01.07.2013 08:30
Final: 03.07.2013 15:00

Curs de la Universitat d’Estiu URV - UETE 2013 amb l’objectiu de plantejar noves estratègies de desenvolupament rural, tan les relacionades directament amb la producció agroalimentària, com les basades en la potenciació d’altres activitats. A més de donar a conèixer les polítiques europees de desenvolupament rural i, en especial, la iniciativa Leader.
Begoña Garcia Barco, gerent del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques, i Lluís Simó, gerent del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià, participaran a les jornades amb la ponència “L’experiència del programa Leader. Exemples territorials”.
El curs es dirigeix a estudiants de segon grau i postgrau en l’àmbit de les ciències socials, a més de persones que volen dur a terme activitats econòmiques en els àmbits rurals.

Programa del curs

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar