Capcalera_altres1
Cercant el camí: una visió estratègica de la recerca i la innovació de l'agricultura a Europa
Inicio: 26.01.2016 11:00
Final: 28.01.2016 17:15

Els reptes als que ha de fer front l'agricultura i les zones rurals i el llarg termini que caracteritza la recerca requereix d'una visió estratègica. La Comissió Europea organitza una conferència per debatre sobre la implementació d'un pla estratègic sobre la recerca i innovació de l'agricultura a Europa. La conferència, que comptarà amb un aformanet de fins a 400 persones, està dirigida a científics (principalment de l'àmbit de l'agricultura, l'alimentació i el desenvolupament rural), entitats i xarxes de recerca (ETPs, JPIs, ERAnets, etc.), actors clau (agricultors, organitzacions de la societat civil, organitzacions europees, etc.), organitzacions internacionals (FAO, OCDE, etc.) i autoritats (estats membres i tercers països).

Els objectius són presentar els principals elelments per a una estratègia a llarg termini en relació a la recerca i innovació de l'agricultura europea; i debatre sobre el seu contingut i, especialment, en les diferents dimensions de la seva implementació.

Inscripcions
Més informació

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar