Capcalera_altres1
Demostració de cuina amb productes locals
Inicio: 26.11.2012 10:30
Final: 26.11.2012 12:30

Demostració de cuina a càrrec de Pep Nogué, cuiner i gastrònom, amb la col·laboració de la DOP de Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya, i la IGP de la Vedella dels Pirineus Catalans.
Aquesta xerrada està inclosa en el cicle  de xerrades, cates i maridatges de productes locals organitzat pel Consorci GAL Alt Urgell –Cerdanya, en col·laboració amb l’Espai Ermengol, en el marc del projecte de cooperació Leader GUSTUM. Es tracta d’un cicle que inclou diferents activitats adreçades a conscienciar a la població i els establiments del territori de la importància d’utilitzar productes de proximitat.

Més informació

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar