Capcalera_altres1
European Youth Event
Inicio: 20.05.2016 10:00
Final: 21.05.2016 15:00

L’European Youth Event es configura com una oportunitat per tal que centenars de joves europeus facin sentir la seva veu. Durant l’esdeveniment podran intercanviar idees i perspectives sobre qüestions relacionades amb els joves, desenvolupar solucions innovadores per a qüestions cabdals per al futur, i reunir-se amb els responsables polítics europeus i participants d’una àmplia varietat d’àmbits professionals. L’esdeveniment també constituirà una oportunitat per experimentar la rica diversitat cultural de la Unió Europea a través de diverses actuacions i espectacles artístics.

Posteriorment es publicarà un informe amb les idees debatudes. Així mateix, anteriors participants tindran l’oportunitat de presentar idees concretes produïdes pels joves durant una sèrie de comissions parlamentàries i rebre l’opinió dels diputats al Parlament Europeu.

Més informació
Programa

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar