Capcalera_altres1
Jornada de l'Àngel Inversor. Sincronitzem Projectes, Partners i Inversors
Inicio: 26.11.2013 09:30
Final: 26.11.2013 13:00

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell està treballant en un programa de suport a emprenedors i empreses basat en l’acompanyament empresarial i la cerca de finançament per a projectes empresarials en l’àmbit rural.
En el marc d’aquest programa, s’ha previst la Jornada de l’Àngel Inversor, que pretén ser un espai de trobada entre empreses, inversors i col·laboradors.
A la Jornada de l’Àngel Inversor es presentaran projectes d’empreses ja existents i projectes d’emprenedoria que puguin generar activitat econòmica i que estan buscant o bé capital, o bé professionals amb experiència per col·laborar amb el projecte empresarial presentat. L'acte compta amb la col·laboració del grup Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya.

Més informació de la jornada

Comentarios
Volver atrás
Síguenos en Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pueden cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de cookies

Aceptar